Ondernemer Weernekers krijgt z’n eerste Albert Heijn in Lelystad weer terug

De vestiging van Albert Heijn in de Kempenaar. Foto: Google Maps

De supermarkt in de Kempenaar in Lelystad, waar het ooit mee begon voor het familiebedrijf Weernekers, keert weer terug in de ‘moederschoot’. Het is het zevende Albert Heijn-filiaal, en de derde Etos die de onderneming in exploitatie neemt. Weernekers was eigenaar van het pand waarin de Albert Heijn gehuisvest is.

De zes bestaande supermarkten zijn gevestigd in Almere-Stad (2 filialen), Almere-Buiten, Almere-Haven, Hoek van Holland en Kudelstaart.

De Albert Heijn-winkel aan de Kempenaar wordt 5 december overgenomen door de Weernekers groep. De Albert Heijn is alle dagen geopend.

Medewerkers

Medewerkers van de Albert Heijn en de Etos aan de Kempenaar worden stap voor stap meegenomen in de verandering en krijgen een warm onthaal bij hun nieuwe werkgever, het familiebedrijf van Weernekers.

Samenwerking Albert Heijn en Weernekers

Het is een ideaal vestigingspunt. Een paar stappen vanaf het centraal kantoor van C.G. Weernekers Holding BV. Saillant detail is, dat deze supermarkt exact 20 jaar geleden aan Albert Heijn verkocht is op het moment dat Weernekers vertrok van Lelystad naar Almere. Weernekers is nu in de gelegenheid gesteld door Albert Heijn om de supermarkt weer te verwerven. Naast de Albert Heijn supermarken en Etos drogisterijen worden nog 4 Gall & Gall slijterijen geëxploiteerd.

Nieuws

menu