Aangeboden door: mediumchat.nl

Waarzeggers populair onder Flevolanders

- Foto: n_defender

Steeds vaker bezoekt de volwassen Flevolander een waarzegger, zo blijkt uit onderzoek van platform Mediumchat. Vooral onder de volwassen vrouwen tussen de 35 en 44 jaar zijn waarzeggers populair. Opvallend genoeg vragen een hoop Flevolanders zich af of ze misschien zelf een paranormale gave bezitten. Daarnaast zijn veel jong volwassenen en hoger opgeleiden op zoek naar inzichten over de toekomst en bezoeken zij vaker een ervaren waarzegger dan hun mede inwoners.

Geschiedenis van de waarzegger

De geschiedenis van de waarzegger gaat ver terug. Waarzeggerij was 4000 jaar voor onze tijdrekening al een begrip in het oude China, Egypte en Babylonië. Het is dan ook niet vreemd dat er in onze Bijbel al (verboden)waarzeggers genoemd worden.

De waarzegger kent een moeilijk verleden. De methoden werden verboden en het werd als een zonde beschouwd wanneer er toch gebruikgemaakt werd van waarzeggerij. Gelukkig is dat nu niet meer het geval. Er wordt veelvuldig gebruikgemaakt van verschillende methoden, zoals numerologie, tarot en astrologie.

Paragnosten, mediums en waarzeggers

Er bestaat veel verwarring over de verschillen en overeenkomsten tussen paragnosten, mediums en waarzegsters . Veel mensen denken dat zij allemaal over dezelfde gaven beschikken. Dit klopt echter niet. Hoewel er verschillende overeenkomsten zijn, beschikken zij elk over andere gaven.

Een paragnost is een persoon met een bijzondere gave. Hij of zij kan met een zesde zintuig beelden, geuren, gevoelens en geluiden waarnemen. Deze prikkels komen uit het verleden, heden of de toekomst. Aan de hand van deze informatie is een paragnost in staat om vragen te beantwoorden en informatie te vertalen.

Veel mensen denken dat een paragnost contact kan leggen met het hiernamaals. Dit is echter niet het geval. Hiervoor moet een medium worden ingeschakeld. Een medium is altijd een paragnost, waar een paragnost niet altijd een medium is.

Allerlaatst is er de waarzegger. Ook een waarzegger beschikt over een bijzonder gave. Aan de hand van verschillende methoden, kan hij of zij toekomstbeelden zien. Deze beelden kunnen helpen wanneer iemand met lastige, toekomstige levensvragen zit.

Daghoroscopen en sterrenbeelden

De inwoners van Flevoland hebben niet alleen toenemende interesse in paragnosten. Ook de horoscoop wordt trouw gelezen en mensen verdiepen zich veelvuldig in sterrenbeelden. Aan de hand van onze dierenriemtekens, ofwel sterrenbeelden, kunnen we meer ontdekken over bepaalde karaktereigenschappen en hoe we hier in het dagelijks leven mee om moeten gaan.

Daghoroscopen vertellen ons meer over de dag die ons te wachten staat. Hierin wordt gelezen hoe er met bepaalde situaties op bijvoorbeeld werk omgegaan moet worden. Daarnaast vertelt een daghoroscoop meer over hoe er het beste omgegaan kan worden met relaties en financiën.

Maanfasen en het menselijk lichaam

Veel mensen ervaren onrustige nachten onder de invloed van volle maan. Dat is ook niet vreemd. De maan is een krachtige planeet. Het veroorzaakt ten slotte eb en vloed. Gezien de mens grotendeels uit water bestaat, wordt er gedacht dat de maan deze invloed ook op de mens heeft.

Wanneer de maan afneemt tijdens de afnemende maan, neemt de onrust die we ervaren tijdens volle maan, ook steeds verder af. Tijdens deze maanfase voelen we ons vaker vermoeid en hebben we meer behoefte aan rust. Wanneer na de nieuwe maan de wassende maan opkomt, neemt deze energie weer wat toe en ervaren we meer levenslust.

Nieuws

Meest gelezen

menu