Aangeboden door: Breedbandwinkel.nl

Tijd voor glasvezel? Internet en tv vergelijken in Lelystad en Dronten

Foto: iStock

Ruim 90% van de huishoudens in Lelystad, Dronten en omgeving heeft toegang tot razendsnel glasvezelinternet. Dat betekent dat je als inwoner veel keuze hebt als het gaat om internet en tv. Bovendien blijkt dat overstappen niet alleen weinig moeite kost, maar ook genoeg oplevert.

Het combinatiepakket internet en tv is ongekend populair. Niet zo vreemd, als je je bedenkt dat het 2 diensten zijn die door veel Nederlanders gebruikt worden, én dat je combinatiekorting krijgt als je beide diensten bij dezelfde provider afneemt. Andere voordelen zijn dat je slechts 1 factuur krijgt en met vragen over beide diensten bij dezelfde klantenservice terechtkunt. Er zijn enorm veel aanbieders van internet en tv actief in Flevoland.

Soorten internet


Daarbij maakt het niet uit welke soort internet je wilt, want op bijna alle adressen is zowel ADSL/VDSL, kabel- als glasvezelinternet beschikbaar. Die laatste variant is de meest moderne variant: razendsnel, zeer stabiel en het meest duurzaam. Het is weliswaar niet de goedkoopste variant, maar je krijgt er wel wat voor terug. Zeker voor gezinnen waar op veel manieren tegelijkertijd gebruikt wordt gemaakt van internet en tv, is glasvezel geen vreemde keuze.

Digitale tv met veel mogelijkheden


Kies je voor internet en tv, dan kies je altijd voor digitale tv. Dat betekent niet alleen een veel betere beeld- en geluidskwaliteit dan bij analoge tv, maar ook dat je toegang hebt tot uitgebreide mogelijkheden. Zo zijn er zeer uitgebreide zenderpakketten, met bijvoorbeeld betaalde zenders als Viaplay en ESPN, en opties om live tv te pauzeren, gemiste programma’s terug te kijken of tv te kijken op tablet of smartphone.


Let er bij het vergelijken van internet en tv goed op dat het pakket voldoet aan al je wensen en eisen. Het zou zonde zijn als blijkt dat je favoriete tv-zender niet in het zenderpakket van de gekozen provider zit!

Overstappen is eenvoudig

Waar het overstappen naar een andere provider niet zo lang geleden nog een heel gedoe was, is het nu erg eenvoudig. Sterker nog, er zijn vergelijkingssites die een overstapservice bieden en je daarmee al het werk uit handen nemen.

Nieuws

Meest gelezen

menu