Restaurant Grand Café Applaus weer open na verbouwing

Barry (links) en zijn team zijn blij met het resultaat. Foto: Fotostudio Wierd

Na twee weken verbouwen, opende Grand Café Applaus deze week weer zijn deuren. Ondernemer en eigenaar Barry de Troije is blij met het resultaat. ‘We verwelkomen iedereen graag in ons restaurant!’

‘Natuurlijk kozen we voor lokale partners. Daar werken we graag mee samen!,’ zegt Barry. Zo bedacht hij samen met Studio Sana en Livorno Design & Build de nieuwe concepten. ‘Applaus is al vijftien jaar een verbindende factor in het stadshart van Lelystad. Zo werken we samen met de buurt, maar ook met Theater Agora en Kok Experience. Voorafgaand aan een film of voorstelling, kun je bij ons dineren,’ legt Barry uit.

‘We verwachten weer veel toeloop wanneer de terrassen het plein vullen. Bij de verbouwing hielden we daarom ook rekening met het geheel van binnen en buiten. Daar ben ik erg trots op! Wat betreft de keuken houden we vast aan onze succesformule: vers, verrassend en value for money,’ zegt Barry.

Menu

Barry en zijn team stelden speciaal voor de heropening een bijzonder 4- en 5-gangenmenu met bijpassende wijnen samen. ‘Bij een online reservering in de maand november, krijgen gasten een glaasje bubbels van het huis.’

Naast de speciale gangenmenu’s, presenteert het restaurant ook een wisselende menukaart met seizoensgerechten. Goed om te weten: na een voorstelling is restaurant Grand Café Applaus ook open om na te borrelen.

Restaurant Grand Café Applaus is te vinden aan de Agorabaan 14. Reserveren kan online via www.restaurantapplaus.nl , of telefonisch via 0320 239 248.

Nieuws

menu