Aangeboden door: ubari.nl

Nieuw huis: maak het leven fijn met deze vijf apparaten

Foto: Pixabay

Bij de aankoop van een huis worden vaak nog meer kleinere dingen aangeschaft. Een nieuw huis is ook een soort nieuw begin. En in een kersverse woning ontstaan vaak allerlei ideeën. Deze vijf apparaten helpen daar een handje bij. Het ene is ouderwets, het ander modern. Maar ze gaan hun aankoopprijs vroeg of laat terugverdienen.

Slimme stofzuiger

Specialist Ubari heeft met de consument meegedacht in tijden dat een huishoudelijke hulp duur is en in het geval van twee kostverdieners zoiets als de vloer schoon houden er vaak bij inschiet. Wie katten heeft, ziet eigenlijk altijd wel ergens een hoopje haren liggen. Zo blijf je stofzuigen! Dat denkt ook de beste robot stofzuiger tegen dierenharen , maar dit apparaat maakt er geen probleem van en je hoeft er ook geen koffie mee te drinken. Heb je een glad vloeroppervlak zoals laminaat of tegels, kijk dan ook eens naar een robot stofzuiger met dweilfunctie . Terwijl jij aan het werk bent, blijft de vloer netjes.

Blender

Een blender is een apparaat dat we al langere tijd kennen, maar wie er geen heeft, weet niet hoeveel werk dit apparaat je uit handen neemt. Je dagelijkse smoothie maak je erin klaar (of een voorraad die je invriest), of kakelverse pesto. En in plaats van met een met een staafmixer je tomatensoep te verpulveren, waarbij de spetters niet zelden in je haar en op het plafond belanden, giet je de (afgekoelde) soep er ook in. Lekker grof vegetarisch gehakt maak je door er de Vega gehaktballetjes even in te doen, en restjes oud brood worden in dit apparaat paneermeel.

Vriezer

Spaar bakken geld uit met een aparte vriezer. Dat kleine vakje in je koelkast is niet genoeg om alle kliekjes in te bewaren. Etenswaren die je zo nu en dan ‘s ochtends ontdooit om ‘s avonds snel een maaltijd te kunnen bereiden: soepen, sauzen, broden, pizzadeeg, ovengerechten en zo nu en dan een snack. Gekookte groenten - zeker in tweepersoonshuishoudens maak je er snel te veel van - blijven goed in de vriezer. Maak desnoods een lijstje wat je erin hebt zitten, want als een bak nasi te lang is bevroren, is het niet lekker meer. Geen ruimte in de keuken voor een vriezertje? Dan zet je hem in de berging of garage.

Wifiversterker

Speciaal voor de tweeverdieners die in de coronaperiode de smaak van het thuiswerken te pakken hebben gekregen: met een wifiversterker is er overal in het huis, ook buiten en in het tuinhuis, bereik om je laptop aan te zwengelen. In de zomer is dat ideaal, maar ook in de winter, wanneer beide partners een rustige plek in huis opzoeken om te werken. Scheelt een hoop irritatie.

Printer

Tot slot de printer. Er wordt tegenwoordig van alles in de cloud bewaard en dat is reuze handig, maar soms gaat er niets boven de papieren versie. Die neem je op je gemak door op de bank of zelfs in bed. Dan gun je je ogen wat meer rust. Daarnaast is een printer handig om zo nu en dan een foto op fotopapier uit te printen. Inlijsten en klaar! Dat scheelt weer afdrukkosten.

Nieuws

menu