Mariska Honing genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020

Deze foto van mariska Honing is genomineerd in de categorie 'Getting Ready'.

Deze foto van mariska Honing is genomineerd in de categorie 'Getting Ready'. Mariska Honing

Lelystad - De Lelystadse fotografe Mariska Honing, van het Fotohuisje, is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020. Haar bruidsfoto is genomineerd in de categorie ‘Getting Ready’.

Uit een aantal van ruim 1.250 inzendingen koos de vakjury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020. De BFA wordt dit jaar voor de 16e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op  www.bruidsfotoaward.nl.

Ambitieuze talenten en hardcore professionals

‘Het lijkt wel of dit jaar de aanwas van ambitieuze talenten die voor het eerst inzenden groter is dan bij eerdere edities van de BFA. Zij sturen hun meest recente werk in en blijken blij verrast met hun eerste nominatie. Deze talenten wedijveren nu met hun nominaties om de Awards. Hun foto’s nemen het op tegen de genomineerde foto’s van toegewijde professionals die veelal honderden bruidsreportages hebben gefotografeerd in binnen- en buitenland. Ondanks de grote verschillen in ervaring zijn alle genomineerden gewaagd aan elkaar’, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de organisator van de BFA.

Publieksprijzen en Overall Winnaar

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2020 is de race nu echt van start gegaan. Tot 1 mei kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via  www.bruidsfotoaward.nl .

Op 11 mei worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2020.

Doel Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award wordt voor de zestiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen.