Lidl opent woensdag 15 juni deuren in Dronten-West

Team Lidl Dronten. Foto: Lidl

Na maanden bouwen opent Lidl op woensdag 15 juni om 09.00 uur haar eerste supermarkt in Dronten aan de Beursstraat 14.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ eiland met een divers assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes.

Maak kans op minuut gratis winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten op woensdag 15 juni tussen 08.30 en 08.50 uur bij de ingang van Lidl Beursstraat een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk hier voor de algemene voorwaarden.

Extraatje voor Lidl Plus-app klanten

Ter gelegenheid van de opening krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus-app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus-klanten op woensdag 15 juni een gratis big shopper.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl-filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Nieuws

Meest gelezen

menu