Aangeboden door: juridischbureauletselschade.nl

Letselschadejurist of letselschade advocaat

Foto: pexels.com

U bent op zoek naar een letselschadejurist of letselschade advocaat ? Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen tussen deze twee juridische functies? En waar moet een goede letselschadebehandelaar aan voldoen? Ons advies: schakel altijd een letselschadebehandelaar in die uw letselschadezaak gratis kan behandelen. Daar heeft u namelijk recht op als letselschadeslachtoffer.

Op zoek naar beste letselschade advocaat Rotterdam?

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat van Rotterdam? Dan hebben wij goed nieuws voor u: een letselschadejurist kan in de meeste gevallen hetzelfde voor u betekenen. Dat is goed nieuws omdat juristen gratis voor u kunnen werken. Let wel op de voorwaarden. Sommige juristen werken bijvoorbeeld op no cure, no pay basis.

Beste keuze: letselschadejurist of letselschade advocaat

U bent op zoek naar een letselschadebehandelaar in Rotterdam. U weet nu dat u ook een letselschadejurist kan inschakelen om uw schadevergoeding te claimen. Een letselschade advocaat en letselschadejurist hebben veel met elkaar gemeen, beiden:

 • Hebben een rechtenstudie gevolgd

 • Zijn gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken

 • Zijn verplicht zich te houden aan de Gedragscode Behandeling Letselschade

 • Mogen op basis van no cure, no pay voor u werken

 • Zetten dezelfde stappen in het letselschadetraject

No cure, no pay klinkt voordelig, maar dat is het niet. U moet dan namelijk wel een deel van uw schadevergoeding afstaan als de behandelaar ervoor zorgt dat de tegenpartij de schade vergoedt.

Een letselschade advocaat en letselschadejurist hebben veel gemeen. Het verschil is vaak dat een letselschadejurist:

 • Meestal een lagere werkdruk heeft, waardoor er meer tijd voor u is

 • Volledig gratis voor u kan werken, omdat de buitengerechtelijke kosten door de verzekeraar van de tegenpartij moeten worden vergoed

Bent u er al van overtuigd dat een letselschadejurist de beste keuze is? Ga dan op zoek naar de beste letselschadejurist van Rotterdam.

Hoe vindt u de beste letselschadejurist van Rotterdam?

Er wordt online heel veel juridische hulp aangeboden. U kunt zoeken op de beste letselschade advocaat of letselschadejurist van Rotterdam. U bent ervan overtuigd geraakt dat een letselschadejurist de beste keuze is. Maar hoe weet u of u de beste letselschadejurist te pakken heeft? Iedereen kan zich namelijk de beste letselschadejurist noemen. Kies altijd voor een letselschadejurist die:

 • U kunt vinden in het Nationaal Keurmerk Letselschade. Deze juristen hebben het Keurmerk Letselschade gekregen van de Letselschade Raad. U bent daardoor verzekerd van juridische hulp van goede kwaliteit.

 • Onafhankelijk is en niet samenwerkt met verzekeraars. Afspraken tussen letselschade behandelaren en verzekeraars zorgen vrijwel altijd voor lagere schadebedragen. Terwijl u recht heeft op de maximale schadevergoeding.

 • Bekend staat om de persoonlijke aanpak van letselschadezaken, zodat u zich begrepen voelt.

 • Zich blijft ontwikkelen. De beste letselschadejurist weet dat er altijd meer te leren is. De letselschadewereld is namelijk altijd in ontwikkeling. Het is daarom heel belangrijk om cursussen te blijven volgen als letselschadebehandelaar.

 • Gratis voor u werkt, omdat de tegenpartij de juridische kosten vergoedt.

De juristen van JBL&G voldoen aan deze belangrijke punten en hebben al 20 jaar ervaring in het succesvol afhandelen van letselschadezaken.

Nieuws

menu