Juwelier Visser heeft een nieuwe eigenaar. 'Er verandert iets, maar daar merkt u niets van'

Annie Steffens draagt de sleutel van de juwelierszaak over aan André Hertong. Foto: Juwelier Visser

Juwelier Visser aan De Wissel 2 in Lelystad heeft een nieuwe eigenaar. Annie en Cor Steffens hebben een opvolger gevonden in André Hertong.

Juwelier Visser is als sinds 1974 een begrip in Lelystad. Sinds 2000 is de juwelierszaak in beheer van Annie en haar echtgenoot Cor. Hierbij was Annie het gezicht in de winkel. Zij stelde het uitgebreide assortiment samen. Cor was vooral achter de schermen bezig met technische en administratieve zaken. De drive is altijd geweest een stapje extra te zetten voor de klant, om een zo goed mogelijke service te verlenen.

Mooie toekomst

In de afgelopen 22 jaar is er samen met het team van medewerkers een goede en betrouwbare juwelierszaak neergezet, waar men vooral voor kwaliteit, service en vriendelijkheid gaat. Per 1 mei is er toch wat veranderd. Na ruim 22 jaar hard gewerkt te hebben was het voor Annie dit jaar tijd om op zoek te gaan naar opvolging. Voor Annie en het team van medewerkers moest het hier wel gaan om een opvolging die de ‘kern van Juwelier Visser’ laat zoals deze altijd is geweest en waarmee de juwelierszaak een mooie toekomst tegemoet gaat. Deze opvolger is gevonden in André Hertong.

Uurwerkhersteller

De naam is misschien nieuw maar toch is zijn werk al ongemerkt bekend bij veel klanten van Juwelier Visser. André is sinds 1996 afgestudeerd uurwerkhersteller. Als reparateur van klokken en horloges is hij al jaren actief voor diverse juweliers en particulieren in de regio.

André: ‘Natuurlijk zijn er plannen, maar voor mij is het belangrijkste dat service, kennis en klantvriendelijkheid de speerpunten van het team blijven. De huidige medewerkers zijn en blijven het gezicht van de zaak. Dus er verandert iets maar daar zal de klant nagenoeg niets van merken’.

‘Ik weet niet of mannen “ijdeler” worden, maar er is wel meer vraag naar juwelen en horloges voor mannen. Daar gaan we dan ook het assortiment op uitbreiden. We willen een juwelier voor iedereen blijven en behouden een ruime keuze in horloges, sieraden van zilver, goud en goud met briljant. Daarom blijven we onder andere de merken voeren als Pandora, BtB en Swarovski, en een divers assortiment aan horlogemerken, van Lorus tot Raymond Weil. Als aanvulling gaan we op zoek naar nog een mooi ‘Zwitsers horlogemerk’’.

Horlogereparaties in eigen huis

Naast verkoop blijven service, vermaak-opdrachten en reparaties voor zowel juwelen als horloges belangrijk. De horlogereparaties worden in eigen huis uitgevoerd. Dat is uniek in Lelystad.

André is Annie dankbaar voor de geweldige naam die zij heeft uitgebouwd. ‘Ik kijk ernaar uit de naam hoog te houden en mogelijk zelfs nog verder te versterken’.

www.juweliervisser.nl

Nieuws

menu