Intospace bouwt op Lelystad Airport Businesspark. 'Het wordt allesbehalve een grote logistieke doos'

Lelystad Airport Businesspark. Eigen foto

Eind vorig jaar heeft Intospace de omgevingsvergunningsaanvraag ingediend om te mogen starten met de bouw van een bedrijfspand aan de Anthony Fokkerweg op Lelystad Airport Businesspark (LAB). Intospace is een vastgoedontwikkelaar voor de logistieke sector. De huurder van het pand wordt later bekend gemaakt.

Het gebouw is ontwikkeld met oog op duurzaamheid en gaat op in de omgeving: het wordt allesbehalve een ‘grote logistieke doos’. Naar verwachting wordt nog dit jaar gestart met de bouw.

Het pand komt op een kavel van circa 18 hectare en is met zorg ontworpen en uitgedacht. Intospace ontwikkelt twee gebouwen. Een magazijn met een kantoor aan de voorkant zodat het magazijn erachter wegvalt. Het kantoor aan de voorkant krijgt mooie ronde vormen en groene wanden, zodat het opgaat in de omgeving.

Voor het kantoor komt een park waar medewerkers en andere passanten een mooie wandeling kunnen maken.

Ben van de Ven, directeur LAB: ‘Wij zijn als Lelystad Airport Businesspark erg blij dat we mogen samenwerken met een partij als Intospace. Zij voegen met de bouw van het nieuwe pand mooie waarde toe aan ons bedrijventerrein’.

Nieuws

Meest gelezen

menu