Electric Fitness opent studio in Lelystad. 'Voor iedereen die graag wil bewegen maar niet zoveel tijd heeft'

Jan Willem en Anja. Foto: Electric Fitness

Drie uur fitness in slechts 20 minuten. Dat kan nu ook in Lelystad bij Electric Fitness. Voor iedereen die graag wil bewegen maar niet zoveel tijd heeft. Voor mensen die van hun nek-, rug- of gewrichtsklachten af willen en er ook gewoon graag goed willen uitzien maar geen zin hebben om lang in de sportschool te staan.

Met een grote, tevreden ledenkring in Almere is Electric Fitness, van grote zus Anja en kleine broer Jan Willem, nu ook een studio gestart in Lelystad. In Almere trainden al veel inwoners uit Lelystad. ‘Na veel herhaaldelijke verzoeken om ook naar Lelystad te komen, zijn we gaan zoeken naar een passende locatie. Deze vonden we op de Kaapstanderweg 1C, op bedrijventerrein Noordersluis’, aldus Anja.

De trainingen bij Electric Fitness zijn gebaseerd op het EMS-principe. Anja: ‘EMS (Electric Muscle Stimulation) is een revolutionaire trainingsmethode waarmee je in korte tijd resultaten boekt. In slechts 20 minuten bereik je hetzelfde resultaat als met uren trainen in een sportschool: Een beter figuur en tijd over. Win-win dus’.

‘Tijdens de training worden er, door middel van impulsen vanuit het speciale EMS-bodysuit, extra spieraanspanningen gecreëerd op 10 grote spiergroepen tegelijkertijd. In combinatie met gerichte bewegingen wordt het lichaam in korte tijd goed versterkt. Dit is zonder gebruik te hoeven maken van zware gewichten. Ideaal voor mensen met gewricht- of rugklachten’.

Tijdens de trainingen train je geheel op eigen niveau en altijd onder begeleiding van een personal trainer. Naast 20 minuten EMS trainingen biedt Electric Fitness begeleiding in voeding, leefstijl en hormoonbalans. Op deze manier pakken zij het totale plaatje aan. Anja: ‘Herken je een opgeblazen gevoel, last van migraine, terugkerende pijntjes en ontstekingen of lukt het maar niet om af te vallen? Samen met de orthomoleculair therapeut wordt er een persoonlijke trainings- en voedingsplan opgesteld, waarmee jouw gezondheid optimaal wordt’.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op voor een gratis proefsessie.

www.electricfitnessalmere.nl

Nieuws

menu