Aangeboden door: Allinclusive.nl

Dit zijn de populairste vakantiebestemmingen in februari

Afbeelding: Pexels

De wintermaanden zijn een goede periode om een vakantie te boeken. Terwijl het in Nederland vies en regenachtig weer is, zijn er genoeg bestemmingen waar de zon de hele dag door nog schijnt. Vooral verdere bestemmingen buiten Europa zijn populair. Mensen boeken hier vooral zonvakanties aan het strand, en ook all-inclusive reizen worden natuurlijk veel geboekt. Dit komt omdat mensen in de winter op hun gemak willen kunnen genieten van de hoge temperaturen. All inclusive Dubai , de Canarische Eilanden of Hawaii bezoeken in februari klinkt natuurlijk perfect.

Zit je erover na te denken om een vakantie te boeken in februari? Hieronder lees je meer over populaire vakantiebestemmingen, met handige tips over wat je hier allemaal kunt doen.

Dubai

De afgelopen jaren is Dubai uitgegroeid tot één van de meest bekende steden voor een zonvakantie. Ben je op zoek naar een luxe vakantie in een moderne stad? Zeker in februari is Dubai dan een hele goede keuze. Het is in Dubai dan namelijk net iets koeler, waardoor het overdag een stuk beter uit te houden is. Je kunt de hele dag genieten aan het strand met een drankje, maar er is ook genoeg te doen in de stad. Zo kun je hier geweldig shoppen, musea bezoeken en meedoen met excursies. In Dubai kun je daarom terecht voor all-inclusive reizen, maar ook voor een diverse en avontuurlijke vakantie.

Canarische Eilanden

Wil je tijdens je vakantie vooral genieten van zon, zee en strand? Dan zijn de zuidelijke Europese eilanden een perfecte bestemming. De Canarische Eilanden van Spanje zijn hiervan de meest bekende. Deze eilandengroep ligt van de kust van Noord-Afrika af, waardoor het hier in februari een stuk warmer is dan in Spanje zelf. Wil je een vakantie boeken in een Europees land, met een vertrouwde cultuur en sfeer? Dan zijn de eilanden Gran Canaria en Tenerife zeker de moeite waard.

Curaçao

Het zal geen verrassing zijn dat Curaçao één van de meest populaire vakantiebestemmingen is onder Nederlanders. Ons land is namelijk nauw verbonden met het Caribisch gebied. Bonaire en Sint-Maarten zijn daarom ook geliefd bij reizigers, maar op Curaçao worden de meeste vakanties geboekt. Zeker in het voorjaar zijn zonvakanties hier populair, omdat het in Curaçao dan lekker warm is vergeleken met Nederland.

Net als de Canarische Eilanden, is Curaçao vooral gericht op (all-inclusive) zonvakanties. Toch is er op het eiland ook meer dan genoeg te doen, zoals een bezoekje aan Willemstad, de vele musea of een natuurpark. Je kunt op Curaçao ook terecht voor leuke feestjes, concerten en andere evenementen.

Egypte

Een ander land waar je in februari kunt kijken voor een vakantie, is het prachtige Egypte. Het mooie van Egypte is dat je hier terecht kunt voor allerlei soorten vakanties. Zo kun je een culturele stedentrip maken naar Caïro of Alexandrië, een sportieve vakantie waarbij je gaat watersporten, of de woestijn van Egypte gaat verkennen. Liever een all inclusive vakantie Egypte boeken? Egypte heeft natuurlijk ook prachtige hotels en resorts voor all-inclusive reizen. In dit land is dus meer dan genoeg te zien en te doen.

Nieuws

Meest gelezen

menu