Genieten van een vijfgangendiner in jouw eigen camper aan het Veluwemeer

De keet. Foto: Restaurant Amuse

Restaraunt Amuse uit ‘t Harde stond onlangs met de keet (de mobiele keuken) op de camperplaats aan de Bremerbergerdijk 33 bij Biddinghuizen. Gasten konden zo aan het Veluwemeer genieten van een vijfgangendiner met wijnarrangement. Dat is zo goed bevallen, dat dit ook op vrijdag 21 januari kan.

‘Heerlijk genieten van de gastvrijheid aan het Veluwemeer en smullen van regionale producten. Wij bereiden in de keet een volledig vijfgangendiner en serveren dit per gang aan de camperdeur. Daarna overnachten en de volgende ochtend wakker worden van de watervogels en uitzicht over het Veluwemeer’, laten de restauranteigenaren weten.

Gasten krijgen 21 januari om 17.00 uur een doosje met bestek en servetten zodat ze zelf de tafel kunnen dekken. Om 18.00 uur begint de kok met het diner. Rond 21.00 uur is de laatste gang geserveerd en kan men nog genieten van de avond in eigen camper.

Het menu bestaat uit vis, vlees en gevogelte. Vegetarisch? Ook daarvoor heeft Amuse een menu bedacht. Reserveren is noodzakelijk: www.restaurantamuse.nl

Nieuws

menu