Black Friday Weekend in het Stadshart

Tijdens het Black Friday Weekend profiteren bezoekers van het Stadshart van kortingen tot maar liefst 70 procent. Foto: City Marketing Lelystad

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november is het Black Friday Weekend en profiteren bezoekers van het Stadshart van kortingen tot maar liefst 70 procent. Het moment voor Lelystedelingen om hun slag te slaan en volop in te slaan voor de feestdagen.

Koopzondag wordt nieuw leven ingeblazen

Er is voor een opzet van drie dagen gekozen om zoveel mogelijk Lelystedelingen de kans te geven om te profiteren. De laatste dag van de actie is een zondag. En ook dit is geen toeval. De koopzondag wordt nieuw leven ingeblazen. Zo was het Stadshart ook geopend tijdens Lekker Lelystad en dat was een groot succes.

Black Friday Weekend is onderdeel van het plan dat is ontwikkeld door City Marketing Lelystad in samenwerking met de ondernemers van het Stadshart. Het weekende is bovendien een evenement dat past in een reeks van evenementen en acties die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden in het Stadshart, zoals Lekker Lelystad en de intocht van Sinterklaas, en de nog komende events als de Lichtjesparade en de Kerstbios. Al deze activiteiten zijn erop gericht om het Stadshart de plek te laten zijn waar Lelystedelingen graag komen. Om te shoppen en elkaar te ontmoeten in een groene omgeving.

Nieuws

menu