Outdoor merk The North Face opent winkel in Batavia Stad

Jas uit de collectie van The North Face. Foto: The North Face

Het outdoor merk The North Face opent zaterdag een winkel in Batavia Stad Fashion Outlet Center in Lelystad. De opening van een winkel van The North Face past binnen de missie van Batavia Stad voor meer premium fashion merken en duurzaamheid.

Batavia Stad wil continu de bezoekers een meer premium shopbeleving bieden en voegde het afgelopen jaar verschillende luxe en gerenommeerde merken toe aan het assortiment. Na My Jewelery, Black Bananas, The Healthy Kitchen, American Vintage, Sandro en Maje komt daar nu ook The North Face bij.

Chris Janse, Center Director Bataviastad: ‘Met de toevoeging van The North Face zetten we Batavia Stad niet alleen als premium shopping destination nog meer op de kaart, maar dragen we ook direct bij aan de duurzame doelen van ons outlet center. Naast ons initiatief RE.love met onder andere de pop-up store van The Next Closed zijn we continu op zoek naar mogelijkheden voor duurzame samenwerkingen. We zijn trots dat we een winkel van The North Face hieraan toe kunnen voegen’.

Nieuws

Meest gelezen

menu