Veel om naar uit te kijken in nieuw theaterseizoen De Meerpaal Dronten

Er is in het nieuwe seizoen genoeg te beleven in De Meerpaal. Foto: De Meerpaal

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van De Meerpaal gaat zaterdag 21 mei van start, zowel online als aan de kassa. Van musical tot cabaret en van toneel tot concert; in 2022/2023 is er veel om naar uit te kijken in het Dronter theater.

De Meerpaal presenteert een bomvol programma met ruim negentig voorstellingen. Hieronder vallen grote namen als Richard Groenendijk, Pieter Derks, Waylon, Plien & Bianca, Herman van Veen, Candy Dulfer, Huub Stapel en Ernst, Bobbie en de rest. Uiteraard is dit maar een tipje van de sluier, het hele aanbod is te zien op de website van De Meerpaal.

Zeer ongewone jaren

Na zeer ongewone jaren kijkt De Meerpaal weer vooruit op een positief theaterseizoen. ‘Ik ben heel trots op het programma dat ondanks alle uitdagingen zeer divers en gebalanceerd van aard is. Er is voor elke bezoeker wel iets moois te vinden,’ aldus Robin Wever, theatermarketeer bij De Meerpaal.

Hoewel er dit jaar door de toch wel instabiele coronaperiode geen nieuwe Meerpaalpas is, kregen oud-Meerpaalpashouders afgelopen week exclusief toegang tot de voorverkoop. Ook blijft de bioscoopkorting voor deze trouwe doelgroep van kracht en heeft het theater komend seizoen een aantal leuke verrassingen voor ze in petto.

Feestelijk inluiden

Verder staat er in september een Meerpaal-brede open dag op de planning om het nieuwe seizoen feestelijk in te luiden. Binnenkort zal De Meerpaal daar meer over vertellen, dus hou hun kanalen goed in de gaten.

Het theaterprogramma wordt door de korte aanloop alleen online gelanceerd, zonder traditionele theaterbrochure. Wie behoefte aan meer advies heeft of toch graag iets op papier wil doornemen of voorstellingen wil reserveren kan contact opnemen met het Serviceplein via info@meerpaal.nl en 0321-388777.

Nieuws

menu