Veel films te zien in De Meerpaal Dronten

Beeld uit 'Zwanger & Co'. Foto: Maarten van Keller

De Meerpaal breidt haar bioscoopaanbod wekelijks verder uit met nieuwe films. Deze week zijn de nieuwe films de romantische komedie ‘Zwanger & Co’ en de diervriendelijke kinderfilms ‘Knor’ en ‘Silverstar’.

In de Nederlandse film ‘Zwanger & Co’ weet verloskundige Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens. Terwijl haar familie in rap tempo groeit, besluit ze voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

Eerste Nederlandse stop motion animatiespeelfilm

‘Knor’ is de eerste Nederlandse stop motion animatiespeelfilm ooit gemaakt. Deze aandoenlijke, grappige familiefilm gaat over een meisje dat van haar opa uit Amerika het biggetje Knor krijgt. De oude man doet zich vriendelijk voor, maar blijft wel erg veel interesse tonen in varkentje Knor. Dat zal toch niets te maken hebben met zijn verleden als slager?

Bijzondere klik

In ‘Silverstar’ runt Megan (Britt Dekker) een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand komt Esmee erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren.

Verder zijn nog de volgende film te zien in de Dronter bioscoop: ‘Elvis’, ‘Minions: Hoe Gru Superschurk werd’, ‘Top Gun Maverick’ (laatste kans), ‘De Allergrootste Slijmfilm’ en ‘Jurassic World: Domion’ (laatste kans). Tickets reserveren kan aan de balie op het Serviceplein en via de website van De Meerpaal.

Nieuws

menu