Varen en onderwater puzzelen tijdens Pirates of De Koploper

De kinderen uit het team dat de meeste sieraden en munten verzameld heeft, mogen zich Pirates of De Koploper noemen. Aangeleverde foto

Zwembad De Koploper in Lelystad organiseert op vrijdag 24 juni van 19.00 tot 21.00 uur Pirates of De Koploper. Kinderen van 6 tot en met 13 jaar met minimaal zwemdiploma A zoeken tijdens allerlei avontuurlijke spellen naar sieraden en munten. In teams van vier wordt er gestreden om een mooie prijs.

Onderwater puzzelen, varen in een rubberbootje, voetballen met een ooglapje op en lopen in een opblaasbal, het gebeurt allemaal tijdens dit piratenfestijn. Maar ook estafettezwemmen in een regenjas komt voorbij.

Pirates of De Koploper speelt zich af in liefst vier verschillende zwembaden. De kinderen uit het team dat de meeste sieraden en munten verzameld heeft, mogen zich Pirates of De Koploper noemen.

Tickets online verkrijgbaar

Kaartjes zijn verkrijgbaar via mijn.sportbedrijf.nl (tik in de zoekbalk Piratenfestijn in om de activiteit snel te vinden). De tickets kosten 4,75 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 5,35 euro voor kinderen van 13 jaar en volwassenen. Kinderen van 6 of 7 jaar oud dienen begeleid te worden door een begeleider van 18 jaar of ouder met eveneens een kaartje.

Nieuws

Meest gelezen

menu