'The Roaring Twenties' van Släpstick is onovertroffen

Släpstick. Foto: Jaap Reedijk

Släpstick speelt zaterdag 28 januari om 20.15 uur de voorstelling ‘The Roaring Twenties’ in theater De Meerpaal in Dronten.

De show is wel omschreven als dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende belevenis van het decennium. De voorstelling laat de gloriedagen van de slapstick even fijnzinnig als elegant herleven.

Pracht en praal

Het publiek geniet van de buzzing beat van de dansorkesten, baadt in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelgt in de decadentie van de upper class. En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan.

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Meerpaal. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor slechts tien euro.

Nieuws

menu