Leo Blokhuis & Strange Brew gaan in De Meerpaal terug naar 1983

Leo Blokhuis & Strange Brew. Foto: Leo Blokhuis & Strange Brew

Leo Blokhuis & Strange Brew nemen het publiek in De Meerpaal vrijdag 20 januari om 20.15 uur in een muzikaal theatercollege mee naar 1983.

Hoe zag de wereld eruit? En wat zien en horen we daar nu nog van terug? Verwacht een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek. Met recht een goed begin van een nieuw jaar.

Return of the Jedi

In de tweede editie van ‘A Love Letter To…’ gaat het publiek veertig jaar terug in de tijd, naar 1983. Het jaar van de Heineken-ontvoering, de eerste Nederlandse reageerbuisbaby en Return of the Jedi. In Den Haag demonstreren ruim een half miljoen mensen tegen De Bom. Nederland maakte kennis met de compact disc en David Bowie, The Police en Michael Jackson voerden de hitlijsten aan.

Dé autoriteit

Leo Blokhuis is al jaren dé autoriteit als het op popmuziek aankomt. Zo maakt hij prachtige documentaires, schrijft hij boeken en is hij te horen op Radio 2. Ook is hij het gezicht van de Top 2000, het grootste muziekspektakel van Nederland.

Strange Brew viert met hun voorstellingen de allerbelangrijkste, allermooiste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de popmuziek. Eerder maakte zij programma’s over o.a. Woodstock, Elvis Presley, The Beach Boys en Paul McCartney. De band bestaat uit Yorick van Norden, Anne Soldaat, Jeroen Kleijn, Reyer Zwart en Paul Bond.

Kaarten zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of aan de balie van het Serviceplein.

Nieuws

menu