Swingende Film & Flavour met drama 'Elvis' in De Meerpaal Dronten

Beeld uit 'Elvis'. Foto: Warner Bros Pictures

In de filmspecial ‘Film & Flavour in De Meerpaal in Dronten is donderdag 21 en vrijdag 22 juli de muzikale dramafilm ‘Elvis’ te zien.

In het door en door filmische drama ‘Elvis’ wordt het leven van The King of Rock ‘n’ Roll getoond vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze - van oorsprong Nederlandse - manager Colonel Tom Parker (gespeeld door Tom Hanks).

Complexe dynamiek

Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan twintig jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster.

‘Elvis is helemaal gefilmd in de stijl van The King: spectaculair, over de top en vol energie. De film duurt tweeënhalf uur, maar voelt als één lange videoclip. En dat is zo voorbij,’ aldus Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal.

Arrangementen

De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 21 juli is 18.30 uur. Het koffiearrangement op vrijdag 22 juli start om 9.45 uur. Om 12.00 uur start diezelfde dag het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.

Nieuws

menu