Sterke Formule 1-verhalen in theaterspecial ‘Grote Grand Prix Circus 2’. Op woensdag 9 maart te zien in het Agora Theater in Lelystad

Het 'Grote Grand Prix Circus 2'. Foto: BLUB Media

Rob Kamphues gaat wegens succes opnieuw op tournee langs Nederlandse theaters. Samen met Tom Coronel en Rob van Gameren brengt hij woensdag 9 maart 2022 de theaterspecial ‘Grote Grand Prix Circus 2’ naar het Agora Theater in Lelystad.

Dit is een must see voor Formule 1-liefhebbers. Nu Max Verstappen wereldkampioenschap is geworden, is de voorstelling interessanter dan ooit.

Het wereldkampioenschap van Max Verstappen in de Formule 1 is niemand ontgaan. Een heel seizoen lang konden fans de strijd om het kampioenschap volgen via de populaire tv uitzendingen van presentator Rob Kamphues, met Tom Coronel en wandelende Formule-1-encyclopedie Rob van Gameren aan zijn zijde.

De race in Zandvoort en de titanenstrijd in Abu Dhabi golden daarbij als absolute hoogtepunten. De populariteit van Max Verstappen en de autosport is ongekend. Om het racepubliek te bedienen met achtergrondverhalen, inzichten en anekdotes, gaat Rob Kamphues daarom met de tweede editie van zijn ‘Grote Grand Prix Circus’ het theater in.

De presentator, verteller, cabaretier en parttime autocoureur neemt het publiek mee in de verhalen achter de schermen van de autosport. Tom Coronel sluit aan om te vertellen waarom hij zelf de Formule 1 net niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden mee, zoals Formule-1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa. Iemand uit het publiek mag het in een racesimulator opnemen tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie.

Het publiek wordt anderhalf uur lang vermaakt met (sterke) verhalen van de drie Formule-1-liefhebbers. En natuurlijk gaat het tijdens deze theaterspecial over onze nationale trots Max Verstappen. Waarom is hij zo goed en nu zelfs de beste van allemaal.

Het ‘Grote Grand Prix Circus 2’ begint op woensdag 9 maart om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via telefoonnummer 0900-0322 (zeven dagen per week van 10.00 tot 20.00 uur), via e-mail klantenservice@agora-lelystad.nl en via de website van Agora .

www.agora-lelystad.nl/grotegrandprixcircus

Nieuws

menu