Sjors van der Panne en Tommie Christiaan gaan in De Meerpaal uitdaging met elkaar aan

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan.

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan. Foto: Bas Hermsen

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd. Ze gaan zaterdag 7 mei om 20.15 uur in theater De Meerpaal in Dronten de uitdaging met elkaar aan in de muziekvoorstelling ‘Mannen Huilen Niet’.

De kleine chansons van Sjors van der Panne worden in een compleet ander jasje gestoken door Tommie Christiaan. En de eerste duikt dan weer in het repertoire van de laatste, maar dan wel met het bekende eigen sausje.

Authentiek

De herkenbaarheid blijft maar het is toch authentiek wat ze van elkaars nummers maken. Hoe klinkt ‘Leef’ van Hazes in een Frans jasje à la Brel gezongen door Sjors? En hoe pakt Tommie het Shaffy-repertoire aan? Zingen de heren samen ‘Barcelona’ uit ‘De Beste Zangers’ en door welke helden hebben beide mannen zich laten inspireren?

‘Mannen Huilen Niet’ is een muzikale show waarbij de zangers ook thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar bespreken. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst?

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein, telefonisch via nummer 0321-388777 en online via de website van De Meerpaal: www.meerpaal.nl.