Agora in Lelystad trakteert het publiek op de online theaterbeleving ‘Schuld of Onschuld’. Los de Midwinternachtsmoord op!

In deze derde editie van Schuld of Onschuld kruipt Jan Kooijman (rechts) opnieuw in de rol van advocaat van de verdachte. Louise Korthals staat wederom tegenover hem als officier van justitie. Foto: Annemieke van der Togt

Het Agora Theater in Lelystad en Korthals Stuurman Theaterproducties trakteren het publiek op de online theaterbeleving ‘Schuld of Onschuld’. Te beleven tussen Kerst en Oud en Nieuw. Een week lang kun je thuis vanaf de bank plaatsnemen in de publieksjury van een theatrale online rechtszaak.

Op maandag 27 december start dit spannende Midwinternachtsmoord-proces. Op 3 januari is de ontknoping. Als deelnemer bepaal je of de verdachte schuldig of onschuldig is. Na de bekendmaking van wat de meerderheid van de deelnemers heeft gestemd en de uitspraak, volgt een korte speelfilm waarin te zien is wat er daadwerkelijk gebeurde.

In deze derde editie van Schuld of Onschuld kruipt Jan Kooijman opnieuw in de rol van advocaat van de verdachte. Louise Korthals staat wederom tegenover hem als officier van justitie en vele bekende acteurs nemen de rollen van de verdachten en getuigen op zich.

Na het kopen van een ticket krijg je toegang tot het inloggedeelte van de site www.schuldofonschuld.nl en zie je als deelnemer per procesdag vele filmpjes en bewijsstukken. Inschakelen en meedoen kan op ieder moment in de week. Ideaal om vanuit huis of vakantieadres aan mee te doen. Alleen of samen met vrienden en familie.

Kaartverkoop via de website van het Agora Theater .

Nieuws

menu