Scala aan technieken en stijlen te zien bij Tour of Art Flevoland

Een eerdere Tour of Art Flevoland. Foto: Erna Koelman

Voor de zeventiende keer vindt zaterdag 1 en zondag 2 oktober de jaarlijkse Tour of Art Flevoland plaats, dat in het teken van beeldende kunst staat. Tijdens dat weekend exposeren op 16 verschillende locaties verspreid over heel Lelystad 68 Flevolandse kunstenaars werk.

Op deelnemerslocatie Porteum, de school voor voortgezet onderwijs, wordt tevens werk geëxposeerd van een aantal leerlingen van die school.

Voorproefje

Ook dit jaar is er weer een scala aan technieken en stijlen te zien. Op de website en in de brochure van de Tour of Art staat informatie over alle deelnemerslocaties, alle deelnemers en hun kunst.

Belangstellenden kunnen alvast een voorproefje nemen bij de centrale deelnemersexpositie in De Kubus aan de Agorabaan 3 in Lelystad. Hier is van elke deelnemer een kunstwerk te zien. Deze expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van De Kubus.

Kunst kopen

De deelnemerslocaties zijn beide dagen geopend van 11.00 tot 17.30 uur. De enige uitzondering is de locatie Crematorium Ölandhorst; deze locatie neemt alleen op zondag deel. De kunstenaars zijn bij hun werk aanwezig en vertellen bezoekers graag over hun werk. Kunst kopen kan uiteraard ook.

Alle details over de Tour of Art, de kunstenaars en hun kunst, de digitale brochure, en informatie over waar een (gratis) brochure af te halen is, zijn te vinden op de website van het evenement.

Nieuws

menu