Hippe Gasten geven popconcert voor kinderen in Corneel

Hippe Gasten. Foto: Ariane van Ginneke

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert. Op 12 februari treedt Hippe Gasten op in poppodium Corneel.

Hippe Gasten speelt nummers van het laatste album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met o.a. producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis), maar ook nieuwe singles als ‘Baas van de BBQ’ komen voorbij. Tijdens het concert worden de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten. De groep durft zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van ‘Koning van de dansvloer’, gecrowdsurft gaat worden. Wellicht ben jij degene die op handen zal worden gedragen!?

Het enthousiasme van Hippe Gasten rijkt verder dan alleen Nederland, ze zijn namelijk al behoorlijk beroemd in China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten hun show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Dezelfde liedjes, gezongen in het Nederlands: het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is. Wees dus niet bang, doe een stap naar voren en laat je op 12 februari mee voeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten!

www.corneel.nl

Nieuws

menu