Ouderwets topvermaak met film ‘Top Gun: Maverick’

Tom Cruise als Captain Pete 'Maverick' Mitchell in 'Top Gun: Maverick'. Foto: Scott Garfield

Tom Cruise is terug in de bioscoop met ‘Top Gun: Maverick’, het vervolg op de populaire actiefilm ‘Top Gun’ uit de jaren tachtig. Deze blockbuster is vanaf woensdag 25 mei te zien in De Meerpaal in Dronten.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen.

Gevaarlijkste missie ooit

Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley ‘Rooster’ Bradsaw. Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick ‘Goose’ Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden moet afrekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Tickets

Kaarten voor ‘Top Gun: Maverick’ zijn gemakkelijk te boeken via de website van De Meerpaal of (telefonisch) aan de balie van het Serviceplein via 0321-388777.

Nieuws

menu