Onvermijdelijk is om net als je ouders te worden

90's vs 20's. Foto: Bonte Hond

De voorstelling ‘90’s vs 20’s’ van BonteHond, zaterdag 28 januari om 14.00 uur te zien in theater De Meerpaal in Dronten, gaat over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaalt. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. De voorstelling laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

Per definitie slecht

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft.

Een live DJ, vier spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten dit is 90’s vs 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er wint.

BonteHond

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Zij nemen altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen.

De voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Meerpaal. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor slechts tien euro.

Nieuws

menu