Omdenken in De Meerpaal

Berthold Gunster. Foto: Eric Fecken

In theater De Meerpaal in Dronten is vrijdag 17 februari om 20.15 uur het theatercollege ‘Omdenken - Zoals verwacht loopt alles anders’ te zien.

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

Gloednieuwe fiets gestolen

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie.

Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

Omdenken

Omdenken is een manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Veel mensen kennen Omdenken van de gelijknamige populaire Facebookpagina, waar vrijwel dagelijks quotes worden gepost die bij dit gedachtegoed aansluiten.

Nieuws

menu