OG3NE komt op Hemelvaartsdag naar Batavia Stad

OG3NE. Foto: De Wolven

Batavia Stad Fashion Outlet pakt uit tijdens Hemelvaart. Op de feestdag, donderdag 26 mei, treedt OG3NE exclusief op voor alle bezoekers in de shopstad. Vanaf 15.00 uur kunnen de gasten genieten van de unieke meerstemmigheid van Lisa, Amy en Shelley.

Een bijzondere kans ook voor de fans om de grootste successen live te komen beluisteren in intieme setting. Marciano Metz, bekend om zijn energieke sets, zorgt met het voorprogramma dat het publiek alvast in de stemming komt en na afloop van het optreden van OG3NE er nog gezongen en gedanst kan worden.

Verschillende activiteiten

Naast het optreden van OG3NE worden er verschillende activiteiten gehouden in het Hemelvaartsweekend. Zo staat een van de populairste nagelsalons, Lakwerk, met zijn nail salon truck in Batavia Stad en is er een nieuwe foodtruck van Vino Moments voor wijnliefhebbers, met een gratis glaasje voor de Fashion Club Members van Batavia Stad. Ook voor de shopliefhebbers valt er veel nieuws te ontdekken in de onlangs geopende winkels, zoals My Jewellery, WE kids pop-up, Noppies, American Vintage en Reiss. En is er een exclusieve Patta Sale.

Belevenis

Scott Otte: ‘We willen van het shoppen in Batavia Stad een belevenis maken en bezoekers het gevoel van een dagje uit meegeven. Met live muziek, foodtrucks, pop-up-initiatieven en nieuwe fashionmerken kan het hele gezin bij de shopstad in Lelystad terecht.’

OG3NE treedt donderdag 26 mei op van 15.00 tot 15.30 uur. Het optreden is toegankelijk voor iedereen. Marciano Metz treedt op van 14.30 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 16.00 uur en is ook toegankelijk voor iedereen.

Nieuws

menu