Natuurcafé Lelystad op locatie: insecten zoeken op de volkstuin

Bont zandoogje. Foto: Egbert Voerman

Natuurcafé Lelystad wordt op vrijdag 5 augustus op locatie gehouden. Als vervolg op de Soortenzoekdag van begin juli, wordt nu gekeken of er nog meer en andere insecten te vinden zijn in de omgeving van het volkstuincomplex van Natuurvriendelijk tuinieren aan de Bosweg.

Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom. ‘Neem wat fris en/of lekkers mee, koffie en thee worden verzorgd. Wil je zitten, neem dan een stoeltje mee, er is geen picknickset aanwezig’, zegt organisator Arjan van der Veen.

Natuurcafé Lelystad is een gezellige avond voor en door natuurliefhebbers. Het is vooral niet een avond alleen maar luisteren naar een lezinghouder. Er wordt meestal per avond een thema gekozen. Als inleiding op het thema wordt iemand gevraagd wat te vertellen over het onderwerp. Dit kan iemand zijn die veel weet over het onderwerp, maar ook iemand die bijvoorbeeld mooie foto’s wil laten zien.

De nadruk ligt op onderling contact en gezelligheid. In de maanden mei tot en met september wordt het natuurcafé op locatie gehouden.

www.natuurcafelelystad.nl

Nieuws

menu