Muzikanten van The Cats brengen Evergreen Top 1000 Live Band naar De Meerpaal in Dronten

De Evergreen Top 1000 Live Band. Foto: Robert Gort Fotografie

Een nostalgische avond bomvol evergreens. Daar zorgt de Evergreen Top 1000 Live band voor op vrijdag 4 maart om 20.15 uur in theater De Meerpaal in Dronten.

Gevoel van de eerste kus

Wie kent ze niet, nummers als ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld, ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ van Ramses Shaffy, ‘Nights In White Satin’ van The Moody Blues en liedjes van The Beatles, Tom Jones, André Hazes, ABBA, Bee Gees en Elvis Presley. Het zijn stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel oproepen van die eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen.

Muzikale klassiekers

De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen. De band van Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats, brengt de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen. De Evergreen Top 1000 Live band brengt een lading muzikale klassiekers naar De Meerpaal.

Kaarten zijn beschikbaar op het Serviceplein in De Meerpaal, telefonisch via nummer 0321-388777 en online via de website van De Meerpaal .

Nieuws

Meest gelezen

menu