Mozart in het theater? Jazeker, het wonderjong komt tot leven in De Meerpaal Dronten

'Wolfgang, het wonderjong'. Foto: Marijke de Gruyter / Nicolien de Jong

In het theater van De Meerpaal in Dronten is zaterdag 10 december de nieuwe familievoorstelling van Pieter Kramer te zien. ‘Wolfgang, het wonderjong’ is een sprankelende en muzikale familievoorstelling over Wolfgang Amadeus Mozart en zijn leven als kindster én recalcitrante puber, met originele liedjes van Theo Nijland, gebaseerd op Mozarts muziek. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Na legendarische voorgangers als ‘De gelaarsde poes’, ‘Hamlet’ en ‘Lang & Gelukkig’ is ‘Wolfgang, het wonderjong’ een grootscheepse muziektheatervoorstelling vol rake noten, puberverlangens en hartstochtelijke vriendschappen.

Gekoesterde traditie

De familievoorstellingen van Pieter Kramer zijn met het tienjarig jubileum een gekoesterde traditie in theaterland. ‘We zijn daarom ontzettend blij dat deze iconische nieuwe familievoorstelling van Pieter Kramer bij ons in Dronten gaat spelen,’ stelt Robin Wever, theatermarkteer bij De Meerpaal. ‘Ik weet dan ook zeker dat ‘’Wolfgang, het wonderjong’’ veel jonge en oude bezoekers (opnieuw) verliefd gaat laten worden op de magie van theater.’

Reserveren

Kaarten voor ‘Wolfgang, het wonderjong’ zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of aan de balie van het Serviceplein.

Nieuws

menu