Michelle David & The True-Tones in De Meerpaal

Michelle David & The True-Tones. Foto: Michelle David & The True-Tones

Michelle David & The True-Tones spelen zaterdag 25 februari om 20.15 uur de voorstelling ‘The Untold Stories’ in theater De Meerpaal in Dronten.

In de nieuwe theatershow van Michelle David & The True-Tones wordt het publiek meegenomen op een muzikale ontdekkingstocht vanuit verschillende invloeden. Ze hebben het verlangen om mensen de ware boodschap van muziek te brengen namelijk; liefde, eenheid en samenhang.

Inspiratie

Dat reizen ontzettend veel inspiratie kan opleveren blijkt wel uit de muziek van Michelle David & The True-Tones. De Amerikaanse zangeres Michelle David is samen met haar band op vele plekken geweest. Tijdens hun zoektocht in de wereld van hun geliefde genres Rhythm & Blues en Rock ’n Roll stuitte de band op Gospel originals als Sister Rosetta Tharpe. Eenmaal aangekomen bij de roots van de Gospel besloot de band verder te gaan en hun vele reizen brachten hen in aanraking met diverse muziekstijlen zoals: Jazz, Blues, Afrobeat, Northern Soul en Calypso.

Goed ontvangen albums

Ze stonden voorheen bekend als Michelle David & The Gospel Sessions, maar gaan verder als Michelle David & The True-tones. De afgelopen jaren resulteerde in zes goed ontvangen albums, uitverkochte tours in binnen- en buitenland en een Edison-nominatie.

Nieuws

Meest gelezen

menu