Alle genres en artiesten komen voorbij tijdens het Meezingfestijn in Corneel

Roy Oostweegel. Foto: Archief Fotostudio Wierd

Het eerste Lelystadse Meezingfestijn in Corneel in 2019 was een enorm succes en binnen no-time uitverkocht. Genoeg reden voor Roy Oostweegel dit op vrijdag 23 september nog eens dunnetjes over te doen.

Op een groot scherm komen de teksten van bekende hits voorbij die onder leiding van Roy samen met het publiek en onder anderen Leona Philippo, Mike Peterson en Def Rhymz uit volle borst gezongen zullen worden. Alle genres en artiesten komen voorbij, van Abba en Neil Diamond tot John de Bever en van Robbie Williams tot Hazes.

Meezingfestijn

Steeds vaker worden door heel Nederland meezingfestijnen georganiseerd die stuk voor stuk volle zalen trekken vanwege de geweldige en gezellige sfeer. In veel plaatsen is het zelfs al een jaarlijks terugkerende editie. Hoog tijd dit populaire event ook in Lelystad te laten plaatsvinden, dacht Roy Oostweegel. Aangezien poppodium Corneel altijd in is voor een feestje, is daarmee het eerste Lelystadse Meezingfestijn een feit.

Muziek niet ver weg

Waar je Lelystedeling Roy Oostweegel tegenkomt is muziek niet ver weg, en andersom. In Lelystad trad hij onder andere op als voorprogramma van Martijn Fischer in Corneel en zong hij op de afterparty van Jordaan in de Polder. Roy heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd, wat duidelijk te merken is aan zijn veelzijdige setlist.

Nieuws

menu