Magic Jungle Festival in de Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve. Eigen foto

Luttelgeest - De Orchideeën Hoeve laat bezoekers op zaterdag 20 en 27 november genieten van een extra bijzonder jungle-avontuur tijdens ‘Magic Jungle Festival’.


Op deze dagen wordt het hele park omgetoverd in een kleurrijk lichtspektakel en wordt de dag spectaculair afgesloten met vrolijke drumbeats, bijzondere ontmoetingen en magische lichteffecten.

Kleurenspektakel  

Volgens de Orchideeën Hoeve kunnen bezoekers van het ‘Magic Jungle Festival’ het junglepark op unieke wijze ervaren. 'Met duizenden lampjes en kleurrijke spots toveren wij de jungle om in een waar kleurenspektakel. Dankzij het donkere najaarsweer kun je hier overdag volop van genieten en maken wij er een avontuurlijk feestje van met Caribische livemuziek, de familieshow ‘CoCo Nuts en djembé workshops', vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen.

Magische jungletransformatie

Het echte spektakel ontstaat echter als de zon ondergaat. 'Zodra de schemer valt beginnen de lampjes nog meer te schitteren en start er een magische jungletransformatie', licht Thomas toe. Bezoekers worden daarom geadviseerd om op tijd te komen. 'Zo pak je alle highlights mee en kun je na zonsondergang nogmaals een rondje door het park lopen als magische afsluiter van je dag.' H

Het park is geopend tot 18:00 uur. De Orchideeën Hoeve beperkt het aantal bezoekers per dag. Daarom is vooraf reserveren op datum en starttijd via www.orchideeenhoeve.nl

Nieuws

Meest gelezen