Koffie met GeBACH in Grand Café De Meerpaal

Koffie met GeBACH. Foto: De Meerpaal

In de serie Koffie met GeBACH treden zondag 18 september om 14.00 uur zangeres Willy Nap en pianist Bam Commijs op in het Grand Café van De Meerpaal.

Koffie met GeBACH is de magie van een intiem klassiek concert van topmusici beleven in het restaurant van De Meerpaal. Maandelijks op de woensdagochtend óf zondagmiddag, maar altijd in gezellige huiskamersfeer genieten van prachtige muziek met een kopje koffie en appeltaart.

Gevarieerd repertoire

Het publiek kan een gevarieerd repertoire van avontuurlijke werken tot de kroonjuwelen uit de klassieke muziek verwachten, het beste wat kamermuziek anno nu te bieden heeft.

Voor de liefhebbers is er een speciaal abonnement samengesteld, waarbij je twee voorstellingen bezoekt en er één cadeau krijgt. Meer informatie op de website van De Meerpaal.

Een uur

Een half uur voor aanvang van het concert kunnen mensen die een kaartje hebben gekocht terecht in het Grand Café. De concerten duren gemiddeld een uur en de prijs is exclusief koffie en appeltaart.

De playlist voor het concert van Willy Nap en pianist Bam Commijs: Colors of the Wind-Pocahontas, Think of Me-Phantom of the Opera, The way he makes me feel-Yentl, Nature boy-Le Moulin Rouge (improvisatie), Het Dorp-Wim Sonneveld, Climb every mountain-The sound of music, I dont know how to love him-Jesus Christ Superstar, medley-Jekyll and Hide, Se Florindo e fedele-Scarlatti.

Reserveren

Kaarten zijn te reserveren aan de balie op het Serviceplein en via de website van De Meerpaal.

Nieuws

menu