Koffie met GeBACH #9 met Annette Middelbeek & Willem Poot in De Meerpaal

Koffie met Gebach. Foto: De Meerpaal

In het kader van de serie Koffie met GeBACH treden zondag 14 mei om 14.00 uur Annette Middelbeek en Willem Poot op in het grand café van De Meerpaal.

Koffie met GeBACH is de magie van een intiem klassiek concert van topmusici beleven in het restaurant van De Meerpaal. Maandelijks op de woensdagochtend óf zondagmiddag, maar altijd in gezellige huiskamersfeer genieten van prachtige muziek met een kopje koffie en appeltaart. Het publiek kan een gevarieerd repertoire van avontuurlijke werken tot de kroonjuwelen uit de klassieke muziek verwachten, het beste wat kamermuziek anno nu te bieden heeft.

Speciaal abonnement

Voor de liefhebbers is er een speciaal abonnement samengesteld, waarbij je twee voorstellingen bezoekt en er één cadeau krijgt. Meer informatie op de website van De Meerpaal. Een half uur voor aanvang van het concert kunnen mensen die een kaartje hebben gekocht terecht in het Grand Café. De concerten duren gemiddeld een uur en de prijs is exclusief koffie en appeltaart.

De playlist: Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791): Marsch in C, KV 408, Deutscher Tanz (‘die Schlittenfahrt’) KV 605:3; Franz Schubert (1797-1828): Fantasie in f klein, D 940; Antonín Dvořak (1841-1904): Bagatellen, op. 47, a) Allegretto scherzando, b) Tempo di Menuetto: Grazioso, c) Allegretto scherzando, d) Canon: Andante con moto, e) Poco allegro; Johannes Brahms (1833-1897): Hongaarse Dans 5 in fis klein, Hongaarse Dans 6 in Des groot.

Nieuws

Meest gelezen

menu