Kermis strijkt neer op evenemententerrein De Meent in Lelystad

De Tea Cups, oftewel de dansende theekopjes. Eigen foto

Lelystad - Na twee jaar van afwezigheid strijkt er in Lelystad weer een kermis neer op evenemententerrein De Meent. Deze kermis biedt een keur aan attracties en is de garantie voor volop vermaak en vertier voor jong en oud.

Wat te denken van de Polyp? De vrolijke en bontgekleurde octopus die al dansend en swingend haar rondjes maakt, terwijl de stoere gondeltjes aan het uiteinde van haar tentakels met verschillende snelheden in de rondte draaien. Echt een attractie voor alle leeftijden.

Enorme zweeftoren

Zoek je het liever hogerop, dan is de Europe Flyer echt iets voor jou. Het betreft een enorme zweeftoren die haar passagiers op vele tientallen meters hoogte op gepaste snelheid laat vliegen en daarbij een spectaculair uitzicht verschaft over de wijde omgeving.

Natuurlijk kun je ook weer lekker botsen in de Autoscooter waarbij je alle verkeersregels aan je laars mag lappen. Of met wisselende snelheden heen en weer swingen in de Crazy Beach Party, een dansende bank in die van links naar rechts en van boven naar beneden zoeft en je soms gevaarlijk dicht bij een waterfontein laat komen.

Volop vermaak voor de allerkleinsten

Uiteraard is er ook volop vermaak voor de allerkleinsten. Bij de Flying Jumbo kiezen een reeks kleurige olifanten het luchtruim. Papa of mama kunnen mee op reis om de jonge avonturiers te begeleiden. De dansende theekopjes, oftewel de Tea Cups, is ook al zo’n leuke kinderattractie. Met geringe snelheid draaien een reeks bontgekleurde 'theekopjes' rond. Ook deze attractie is uitermate geschikt voor jong en ouder(s).

Waag je liever een gokje, dan is ook de keuze op de kermis groot. Maar pas op, voor je het weet heb je de handen vol met de meest prachtige prijzen die er te winnen zijn. En bij de allernieuwste sensatie Pink Date zijn de prijzen ook nog eens extra groot.

De liefhebbers van de traditionele kermislekkernijen zijn als vanzelf niet vergeten. Een heerlijke portie Spaanse churros, een suikerspin, olie- en/of krentenbollen, maar ook een heerlijke maiskolf, het is er allemaal.

De kermis gaat op vrijdag 15 oktober van start en duurt tot en met zondag 24 oktober. Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 00.00 uur; maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 23.00 uur.

Meet & Greets

Als leuke extra zijn er 'Meet & Greets' met Buurman en Buurman op zondag 17 oktober, brandweerman Sam op woensdag 20 oktober en Bing op zaterdag 23 oktober. Alle karakters arriveren om 15.00 uur. Neem daarom de fotocamera mee tijdens uw kermisbezoek voor een leuke kiek, samen met de kind(eren).

Nieuws

menu