Kees van Amstel vlucht voor z'n plezier

Kees van Amstel. Foto: Kees van Amstel

‘Vluchtweg altijd vrijhouden’ is een wijs advies van Kees van Amstel. Hij staat vrijdag 27 januari om 20.15 uur met deze voorstelling in theater De Meerpaal in Dronten.

De cabaretier ontwijkt liever elke vorm van confrontatie. Niet vechten, maar vluchten. Naar een tropisch oord, het plaatselijke theater of in zijn hoofd. De vluchtweg is in ieder geval altijd vrij.

Voor z’n plezier

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt.

En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken (zegt de Volkskrant). De Telegraaf noemt hem een sterke verhalenverteller met gouden grappen, dus, zoals gewoonlijk, ga je ook weer lachend de zaal uit. Zin om even te vluchten? Kom dan snel naar het theater want in zijn vierde solovoorstelling ga je weer iets mee maken. En lachen. Veel lachen.

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Meerpaal. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor slechts tien euro.

Kaarten zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of aan de balie van het Serviceplein.

Nieuws

menu