Karin Bloemen & Cor Bakker brengen plezier naar het theater in Dronten

Karin Bloemen en Cor Bakker. Foto: Erwin Olav

Op het podium van theater De Meerpaal in Dronten staan vrijdag 3 juni om 20.15 uur Karin Bloemen en Cor Bakker met het programma ‘Waar waren we gebleven…’.

In deze voorstelling doen de twee net of er niets gebeurd is; het C-woord zal niet genoemd worden. Het publiek kan een avond vol ouderwets leuke conferences en de mooiste liedjes verwachten.

Net lekker op dreef

Karin Bloemen en Cor Bakker waren net lekker op dreef toen alle theaters dicht moesten vanwege de coronapandemie. In ‘Waar waren we gebleven…’ doet het tweetal net alsof het virus nooit heeft rondgewaard. Er wordt met geen woord over gerept. Gewoon een avondje zonder Zoom, koptelefoon en beeldscherm. Alles staat in het teken van grappige conferences en de leukste liedjes uit hun omvangrijke oeuvre.

Roemruchtige geschiedenis

Karin Bloemen en Cor Bakker hebben al een roemruchte geschiedenis van samenwerkingen op hun naam staan. Dat begon al tijdens de eerste ontmoeting op de Kleinkunstacademie en breidde zich de jaren erna uit tot avondvullende theaterprogramma’s. Ook ‘Waar waren we gebleven…’ lijkt weer zo’n avond te worden waarbij iedereen met een glimlach de zaal verlaat.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein, telefonisch via nummer 0321-388777 en online via de website van De Meerpaal.

Nieuws

menu