Kamerkoor Lelystad geeft uniek zomerconcert in boerenschuur in Dronten

De concertzaal voor Kamerkoor Lelystad: Hondweg 23, Dronten. Eigen foto

Lelystad / Dronten - Op zaterdag 15 augustus staan de grote schuurdeuren open in Dronten voor het unieke zomerconcert van Kamerkoor Lelystad. Zingen en komen luisteren mag weer. In een enorme lichte en luchtige ruimte, bijna buiten, met mooie akoestiek. Het concert is gratis toegankelijk.

De twintig zangers van het Kamerkoor vulden in oktober vorig jaar nog de grote theaterzaal van de Agora in Lelystad. Nu dirigeert Elisabeth Blom in de totaal andere ambiance van de boerenschuur, met voldoende ruimte voor tientallen bezoekers. Daar klinkt een selectie van de mooiste werken die het koor afgelopen tien jaar ten gehore heeft gebracht. Veelal a capella, maar deels ook met pianobegeleiding door Ernst Paul Fuchs: prachtige werken van onder anderen Schubert, Saint-Saëns en Whitacre.

Het adres is boerderij ‘Were Di aan de Hondweg 23, 8251 RB in Dronten. Als het weer het toelaat wordt het concert ’s avonds gegeven, van 19.30 tot 20.30 uur. Als voor de middag beter weer wordt verwacht kan het geheel verplaatst worden, maar dat wordt tijdig meegedeeld.

Wie wil komen, moet zich wel uiterlijk maandag 10 augustus aanmelden vanwege het maximum aantal gasten - op anderhalve meter afstand -  in de beschikbare ruimte, per e-mail: kamerkoorlelystad@gmail.com . Er wordt geen toegangsprijs gevraagd, maar een bijdrage na afloop vanwege het enthousiasme is natuurlijk zeer welkom.

 

Nieuws

menu