Interactieve muziektheatervoorstelling ‘Superjuffie - De Toren van Geluid’ te zien in De Meerpaal

Beeld uit 'Superjuffie'. Foto: Behind the Still Photography

De veelbekroonde ‘Superjuffie’-boeken zijn al lange tijd een groot succes. Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt juf Josje dit seizoen naar het theater gevlogen. Zaterdag 7 januari om 15.00 uur is de voorstelling ‘Superjuffie - De Toren van Geluid’ te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

De ‘Toren van Geluid’ maakt een interactieve muziektheatervoorstelling van de avonturen van Superjuffie. Juf Josje verandert in Superjuffie als er een dier in gevaar is. Ze neemt een hap van haar krijtje, krijgt superkrachten en schiet als een tornado door de lucht. Al snel ontdekken de leerlingen en conciërge Hakim haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze om niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er vreemde dingen in de stadsdierentuin… Komt Superjuffie op tijd?

Groot succes

De Superjuffie!-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De makers van ‘De Toren van Geluid’ zijn superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kunnen niet wachten om het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar de theaters te brengen.

Kaarten zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of aan de balie van het Serviceplein.

Nieuws

menu