Hilarische theateravond met René van Meurs in Agora Lelystad

René van Meurs. Foto: Anne van Zantwijk

Het belooft een hilarische theateravond te worden in het Agora Theater in Lelystad, vrijdag 27 mei om 20.15 uur, wanneer René van Meurs een try-out speelt van zijn vijfde show ‘2636’.

Van Meurs, cabaretier in hart en nieren, trekt volle zalen. Hij toert al maanden door het land met de try-outs van ‘2636’. Hij staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort.

Dollen en loltrappen

Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch? Laat Van Meurs maar een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen. Hij is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Het belooft een hilarische avond te worden.

Kaarten bestellen

Kaarten voor de voorstelling zijn telefonisch te bestellen via nummer 0900-0322 (zeven dagen per week van 10.00 tot 20.00 uur), per e-mail via klantenservice@agora-lelystad.nl en via de website van Agora.

Nieuws

menu