Het ideale uitje voor vriendinnen

Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth. Govert de Roos

Lelystad - Het is het ultieme uitje voor vriendinnen, ‘’Tis Hier Geen Hotel’. De cabaretvoorstelling van Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth is woensdag 1 december om 20.15 uur te zien in het Agora Theater in Lelystad.

Muziek tergend hard

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Een ouder gaat je iedere dag door de emotionele rollercoaster van het puberouderschap. De aanwezigheid van een ouder wordt louter gewaardeerd als deze de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wil spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren pubers overleeft. Met veel liefde en geduld en vooruit, ook met heel veel wijn.

Herkenbaar, humoristisch en soms gênant

‘’Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe, en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Kaarten zijn te bestellen via de website van Agora.

Nieuws

Meest gelezen