Gevarieerd programma bij opening Tour of Art

Een eerdere deelnemersexpositie. Foto: Erna Koelman

In De Kubus aan de Agorabaan 3 in Lelystad vindt donderdagavond 15 september de feestelijke opening plaats van de jaarlijkse centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland.

De Kubus biedt een gevarieerd openingsprogramma aan, waarvan de details nog even een verrassing blijven. De toegang is gratis, iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig.

Kunstwerk van elke deelnemer

Een vast onderdeel van de jaarlijkse Tour of Art Flevoland, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, is een centrale deelnemersexpositie in De Kubus. In deze expositie, die duurt van 10 september tot en met 5 oktober, is van elke deelnemer aan de Tour of Art Flevoland een kunstwerk te zien. Al ruim vijftien jaar is het een traditie dat deze expositie feestelijk geopend wordt. Deze openingen zijn doorgaans goed bezocht en gezellig. Ook dit jaar belooft het weer een mooie opening te worden.

Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur in de foyer van De Kubus, voor koffie/thee en voor het ontmoeten van de kunstenaars, de organisatie en publiek. Ook kan dan de expositie bekeken worden. Om 20.00 uur start een gevarieerd openingsprogramma in de Grote Zaal. Na afloop van het openingsprogramma kan er boven, op de omloop, een drankje gedronken worden. Er is dan tevens gelegenheid om de expositie te bekijken.

Deelnemers

Meer details over de Tour of Art Flevoland en over de deelnemers is online te vinden.

Nieuws

menu