Filmontbijt met hilarische Minions in De Meerpaal in Dronten

Beeld uit 'Hoe Gru superschurk werd'. Foto: Universal Pictures

De Meerpaal in Dronten houdt zondag 26 juni weer een filmontbijt waarbij de vrolijke film ‘Minions: Hoe Gru Superschurk werd’ wordt vertoond. Het hele gezin kan genieten van een ontbijt om daarna deze leuke familiefilm te bekijken.

In ‘Minions: Hoe Gru Superschurk werd’ is te zien hoe de grootste superschurk ter wereld, Gru, zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen.

Eén van de meest geliefde tekenfilmschurken

Gru uit de Despicable Me-films is een van de meest geliefde tekenfilmschurken van de laatste jaren gebleken, en in deze film ziet de bioscoopbezoeker hoe hij zo doortrapt is geworden. De Minions doken voor het eerst op in ‘Despicable Me’. Daarna waren ze te zien in het tweede en derde deel en in hun eigen film ‘Minions’.

Reserveren

Vanaf 10.00 uur kan er aangeschoven worden om te genieten van het ontbijtmenu. Vervolgens start om 11.00 uur de film. Kaarten voor het filmontbijt zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of (telefonisch) aan de balie van het Serviceplein.

Nieuws

menu