Eerst ontbijten en dan naar de hilarische en muzikale bioscoophit 'Sing 2' in De Meerpaal

Van links naar rechts: varken Gunter, koala Buster Moon en stekelvarken Ash. Foto: Illumination Entertainment / Universal Pictures Illumination Entertainment / Universal Pictures

De Meerpaal houdt zondag 12 december weer een filmontbijt voor het hele gezin. Na een ontbijtje wordt de hilarische en muzikale familiefilm ‘Sing 2’ vertoond.

In de animatiefilm ‘Sing 2’ bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad met volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Gaat dat lukken?

‘Dit langverwachte vervolg op de bioscoophit ‘’Sing’’ is charmant en vol plezier,’ aldus Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal. ‘Voor de hele familie is de film een genot om naar te kijken. Het is een perfecte afsluiter van ons maandelijkse filmontbijt,’ aldus Wever.

Vanaf 10.00 uur kan aangeschoven worden van een ontbijtmenu. Vervolgens start om 11.00 uur de film. Kaarten voor het filmontbijt zijn telefonisch te reserveren aan de balie op het Serviceplein via nummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.


www.meerpaal.nl

Nieuws

Meest gelezen