Film & Flavour met 'Downton Abbey: A New Era' in De Meerpaal

Penelope Wilton als Isobel Merton en Maggie Smith als Violet Grantham in Downton Abbey: A New Era. Foto: Ben Blackall / Focus Features

De Meerpaal draait op donderdag 5 en vrijdag 6 mei weer de welbekende filmspecial Film & Flavour. Er kan dan genoten worden van de koninklijke film ‘Downton Abbey: A New Era’ in combinatie met een koffie-, lunch-, of wijnarrangement.

Nadat de familie Crawley in de vorige film koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van het Verenigd Koninkrijk, bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur en reizen ze af naar het zuiden van Frankrijk.

Riante villa

Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft kunnen bemachtigen. Zoals gewoonlijk komt een bezoek van de Crawleys met een hoop drama.

Arrangementen en tickets

De aanvang van het wijnarrangement op donderdag 5 mei is 18.45 uur. De aanvang van het koffie arrangement op vrijdag 6 mei is 9.45 uur. Om 12.00 uur start diezelfde dag het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal: www.meerpaal.nl.

Nieuws

menu