Film & Flavour met smeuïge en vermakelijke ‘El buen patrón’ in De Meerpaal Dronten

Javier Bardem in 'El buen patrón'. Foto: Reposado / The Mediapro Studio

De Meerpaal in Dronten heeft donderdag 7 en vrijdag 8 juli weer de special Film & Flavour op het programma staan, de mix van een kwaliteitsfilm en arrangementen. Ditmaal op het menu de satirische dramafilm ‘El buen patrón’.

In deze Spaanse Oscarinzending speelt Javier Bardem de ‘goede’ baas die zijn werknemers in toom probeert te houden om een zakelijke onderscheiding te krijgen. Deze manipulatie kan uiteraard alleen maar misgaan.

Bizarre, actuele one-man show

‘De film levert een smeuïg en vermakelijk verhaal op, maar ook een bizarre, actuele one-man show,’ aldus Robin Wever, marketeer en filmprogrammeur bij De Meerpaal.

De film kreeg alle lof in Spanje en bewijst volgens de pers met goede recensies maar eens te meer dat Bardem als charismatische meesteracteur garant blijft staan voor glansrijke rollen.

Arrangementen

De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 7 juli is 18.45 uur. De aanvang van het koffiearrangement op vrijdag 8 juli is 9.45 uur. Om 12.00 uur start diezelfde dag het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.

Nieuws

menu